miercuri, 18 august 2010

Sfârşitul lumii în 2012: fals sau adevărat?

Multă lume aşteaptă cu sufletul la gură ce se va întâmpla pe data de 21 decembrie 2012. Să fie sfârşitul lumii, sau doar un subiect Science Fiction? Filmul documentar realizat de Sony Inc. ne arată că pe data respectivă va fi sfârşitul lumii. După acest film, în acea perioadă se vor întâmpla o serie de cutremure cumplite, care vor ridica practic actualul fund al oceanului făcând ca apele să se ducă spre continente formând ţunamiuri uriaşe. Apa va ajunge până în Munţii Hymalaya, distrugând totul. Peste 5 miliarde  de oameni estimeză filmul că vor muri, mai puţin de 1 miliard de oameni va ajunge pe nişte nave speciale care sunt construite în China şi rezistă la absoult orice pericol.

Mulţi cercetători au confirmat că nu va fi sfârşitul lumii pe 21 decembrie 2012, dar nici ei nu sunt siguri ce se va întâmpla, însă ştiu sigur că va avea să se întâmple ceva. Unii spun că e posibil ca polii să se inverseze, adică busola va arăta Polul Nord către Polul Sud aşa cum s-a mai întâmplat pe Terra şi în urmă cu câteva milioane de ani, dacă puteţi înţelege. Alţi cercetători cred că e posibil ca planeta noastră să se rotească mai repede în acea zi, astfel încât o zi va avea două dimineţi. Adică: va fi dimineaţa normală la ora 6:00 şi va mai fi o dată dimineaţă la ora 17, 18:00.


Cei mai mulţi oameni, atât cercetători cât şi oameni de rând şi bătrâni cred că este doar o superstiţie exact cum a fost şi în anul 2000 când lumea a crezut că în noaptea de revelion dintre anii 1999 şi 2000 avea să plouă cu foc, adică asteroizi de mărime mică. Ce va fi nimeni nu ştie exact, doar Dumnezeu şi noi deocamdată putem spera că vom supravieţui şi vom prinde Crăciunul din anul 2012.

Pentru a vedea trailerul oficial al filmului 2012 click aici.

Tu ce crezi? Va fi sfârşitul lumii pe data de 21 decembrie 2012? Ştii şi alte superstiţii? Lasă un comentariu bun iar eu îl voi face public (numai dacă eşti de acord)!   


Autor: Andrei Ţapu



2 comentarii: